Kualitas Super tina Kabel Alloy Aluminium palsu atanapi Rims


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi

barang nilai
Bahan ALLOY
ET -9 ~ 78mm
PCD 100 ~ 150mm
Garansi 12 Bulan
Tempat Asalna Cina
Ngaran mérek HANVOS QIEE
Bérés Cét. Brush / Polandia / Chrome
Lebar 8.0 ~ 12
Ukuranna 19 ~ 21 inci
Standar SAE J2530
Warna Warna Adat
Sértipikasi TS16949
Pakét Kotak karton anu kuat
MOQ 4 buah
Meterial Paduan
Prosés Ditempa
Palayanan 24 Jam Palayanan

katerangan

1.Car Aluminium Alloy wheel (mobil alloy aluminium roda pelek, roda mobil, roda rim .replica alloy velg)
2.Fishing: hideung, pérak, gunmetal, mattblack, kulawu, hyper hideung, hyper pérak, raray mesin, lip mesin, garis warna, Chrome, Chrome vakum, warna-ele, jsb
3. prosés; tekanan handap sareng casting gravitasi.

Tentang Kami
Sayogi ku roda alloy tina sadayana bérés (Chrome, hideung, mesin sareng pinuh digosok) kalayan ageung
rupa-rupa ukuran pikeun minuhan sadaya sarat konsumén. Asesoris roda otomatis, kalebet kacang roda & baut, konci roda, klep, spacer, adaptor, cincin hub sareng anu sanésna. Langkung ti 20 taun pangalaman ngahasilkeun roda aluminium. Produk kelas munggaran, kualitas alus teuing, jasa pangalusna, harga kalapa sareng waktos pangiriman gancang.

Kauntungan urang

1. Parangkat canggih sareng tim anu saé
2. prosés manufaktur anu terampil pisan
3. Sistem Kontrol kualitas anu ketat
4. Tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén masing-masing

Jasa Urang

1. Balas panilitian anjeun dina 24 jam.
2. Desain khusus aya.
Solusi 3.Eksklusif sareng unik tiasa disayogikeun ka palanggan ku insinyur sareng staff anu terlatih sareng terlatih.

FAQ

Q: Naha anjeun pabrik?
A: Leres, kami.

Q: Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun sarat kuring?
A: Leres, sadaya desain, ukuran, percetakan sareng bungkus tiasa dilakukeun numutkeun pamundut pelanggan. Ngeunaan detil langkung lengkep, punten
karaos ngahubungi kami.

Q: Naon MOQ anjeun?
A: Kami tiasa nampi jumlah anu langkung alit upami gudang ngagaduhan ukuran saham anu pas.

Q: Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?
A: Sakitar 30-45 dinten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami