Naon fungsi flensa mobil sareng gasket hub anu dirobih?

Naon fungsi flensa mobil sareng gasket hub anu dirobih?

1. Éndah, naha éta roda aslina atanapi roda anu dirobih, kusabab seueur alesan anu anéh, roda sareng ban henteu cocog sareng fender mobil éta nyalira. Nyocogkeun didieu hartosna yén hub roda langkung atanapi kirang, dumasar kana fender mobil éta nyalira. Pikeun fender, hub roda ageung teuing ka jero atanapi ka luar, hasilna koordinasi mobil sacara umum.

2. Kinerja, kinerja anu dimaksud di dieu fokus kana kestabilan kendaraan sareng paningkatan gulungan sudut kendaraan. Mémang, ku ningkatna jalur koaksial, éta ngagaduhan paningkatan stabilitas anu saé pikeun mobil kalayan kecepatan luhur sareng juru. Sumawona, pikeun supirna, posisi roda sareng ban mobilna bakal langkung saé.

3. Kapaksa, kusabab hub roda anu langkung ageung, nilai et teu acan leres-leres diitung. Saatos hub kabayang dipasang dina mobil, ban batin bakal ngagosok kana palapis jero, janten kedah nambihan spacer sareng mindahkeun hub ka luar. Ngalegaan sakedik pikeun nyingkahan gosok kana palapis jero. Aya ogé ruang anu teu cekap antara hub roda sareng caliper ageung kusabab ngagantian rem anu langkung ageung, sahingga hub roda kedah dilegaan ka luar sakedik deui.

Nyatana, numutkeun maksud aslina desain mobil, asesoris tambahan sapertos kitu dina prinsipna teu masuk akal sareng picilakaeun.

Naon résiko mobil saatos nambihan gasket atanapi flensa?

1. Kaleungitan kanyamanan. Saatos ditambahan gasket atanapi flensa, supir harian mobil éta sorangan tiasa nyababkeun tingkat leungitna kanyamanan, khususna dina kaayaan jalan anu goréng. Dina sababaraha kaayaan khusus anu ekstrim, éta tiasa nyababkeun karusakan dina sendi universal sumbu mobil.

2. Goyang awak ogé kusabab seueur alesan. Dina sababaraha kasus, tambahan gasket atanapi flensa ogé bakal nyababkeun saeutik awak ngageol nalika mobil nyetir, tapi kaayaan ieu jarang.

3. Nganggo ban. Saatos ningkatkeun lagu, éta ogé ningkatkeun massa unsprung, anu ogé panginten tiasa mangaruhan sakedik kana sudut condong. Bisa jadi aya sababaraha pangaruh kana kaén ban, sapertos pakean henteu rata sareng maké sisi sisi ban. , Kamungkinan kaayaan ieu kajantenan henteu luhur.

4. Pangaruh ngerem atenuated. Saeutik pisan pengendara ogé anu ningali yén saatos nambihan gasket atanapi flensa, rem mobilna henteu saé sapertos sateuacanna. Dina kaayaan ieu, seuseueurna sudut kacenderungan robih, hasilna ngirangan area badarat ban, sareng ngerem henteu saé sapertos biasana. Salaku tambahan, éta pangaruh psikologis pengendara, anu sok ngaraos yén sagala rupa masalah bakal timbul saatos nambihan atanapi ngagentos aksésoris anu tangtu.

5. Parobihan sistem gantung, kusabab ningkatna wheelbase, massa unsprung, sareng sababaraha parobahan kacenderungan, sareng sajabana, sababaraha instansi modifikasi asing anu saé, saatos nambihan gasket atanapi flensa ka hub, bakal nargétkeun mobil Sakabéh sistem suspénsi perusahaan parantos diluyukeun deui pikeun ngahontal kaayaan optimal mobil.


Pos waktos: Jun-18-2021