Kaayaan organisasi ngeunaan pamalsuan roda saatos ngajalin

Forging of velg kabayang utamina ngalaman pemanasan, deformasi sareng prosés pendinginan. Palsu roda nunjukkeun kaayaan organisasi anu béda kusabab komposisi matéri sareng ukuran palapis roda. Dina kasimpulan, utamina aya dua hal ieu.

1. Status organisasi pikeun pamalsuan roda ageung

Jenis pamalsuan roda ieu umumna dibentuk ku ngajalin langsung ingot waja. Kusabab jumlah pemanasan anu luhur (6 kahuruan atanapi langkung) nalika ngajalin, deformasi henteu rata, béda bénten-béntenna, sareng tingkat luhur bahan campuran bahan, fitur anu paling kasohor tina struktur pemalsuan roda ageung nyaéta résidu hidrogén résidu tinggi na henteu rata serius tina struktur. Ayana (fenomena kristal campuran), anu mangrupikeun faktor penting anu mangaruhan kinerja pemalsuan roda ageung, janten ogé masalah anu kedah dibahas dina desain prosés perlakuan panas tina pamalsuan roda ageung.

2. Status organisasi pikeun pamalsuan roda leutik sareng sedeng

Jenis pamalsuan roda ieu biasana dibentuk ku penempaan paéh propil anu digulung. Pikeun baja hypoeutectoid (baja karbon sedeng, baja strukturna paduan karbon sedeng), saatos penempaan akhir, nalika didinginkan ku hawa ka suhu kamar, ferit kasar sareng struktur mutiara Lamellar; pikeun baja hypereutectoid, khususna karbon tinggi sareng baja paduan tinggi, pendinginan lalaunan saatos penempaan akhir umumna tiasa kéngingkeun struktur anil anu langkung kasar. Salaku tambahan, kusabab bédana bentuk sareng bagian silang tina pamalsuan kabayang sareng tiis anu teu terkendali, strukturna sering henteu rata. Dina waktos anu sami, kusabab pangaruh setrés suhu (disebut ogé stres termal) sareng setrés struktural, setrés internal résidu bakal dihasilkeun dina pamalsuan roda, janten perlakuan panas kedah dianggo pikeun ngubaranana. Ngaronjatkeun sareng ngaleungitkeun.

Perlakuan panas tina pamalsuan roda dumasar kana jinis pamalsuan roda sareng bahan baku anu digunakeun pikeun nyusun parameter prosés perlakuan panas. Utamana suhu pemanasan, nahan waktos sareng tingkat pendinginan, sareng ngalangkungan koordinasi téknologi pemanasan sareng téknologi pendinginan, nyaéta alat-alat pemanasan, kagancangan pemanasan, hawana pemanasan sareng alat pendingin, médium pendinginan, pikeun kéngingkeun struktur metallographic, sipat mékanis sareng sipat mékanis tina pemalsuan roda . Anggo performa. Masihan maén lengkep pikeun poténsial bahanna, sareng hindarkeun cacat perlakuan panas (deformasi, dekarburisasi, retakan sareng struktur anu teu normal, sareng sajabana), janten perlakuan panas mangrupikeun prosedur pangolahan anu penting pisan sareng teu kedah diperyogikeun pikeun pambentukan pamalsuan roda.

Ampir sadayana tiruan roda anu haneut, haneut sareng panas kedah lulus perlakuan panas janten bagian anu mumpuni. Tingkat téknologi perlakuan panas maénkeun peran anu pasti dina mastikeun sareng ningkatkeun kinerja, akurasi, stabilitas sareng umur jasa bagian-bagian na. Dina waktos anu sasarengan, bahan baku, pemanasan, prosés penempaan sareng pendinginan ogé mangaruhan kualitas perlakuan panas tina pamalsuan roda. Duanana aya hubunganana sareng henteu tiasa dipisahkeun.


Pos waktos: Jun-18-2021