Warta

  • The difference between forging and rolling

    Beda antara ngajalin sareng ngagulung

    Forging tiasa ngaleungitkeun cacat sapertos longgar salaku-cast nalika prosés peleburan sareng ngaoptimalkeun struktur mikro. Dina waktos anu sasarengan, kusabab pelestarian streamline logam lengkep, sipat mékanis tina pamalsuan umumna langkung saé tibatan casting bahan anu sami. Kanggo ...
    Maca deui
  • What are the functions of modified car flanges and hub gaskets?

    Naon fungsi flensa mobil sareng gasket hub anu dirobih?

    Naon fungsi flensa mobil sareng gasket hub anu dirobih? 1. Éndah, naha éta roda aslina atanapi roda anu dirobih, kusabab seueur alesan anu anéh, roda sareng ban henteu cocog sareng fender mobil éta nyalira. Cocog sareng didieu hartosna hub roda langkung atanapi kirang, dumasar kana ...
    Maca deui
  • Organizational state of wheel forgings after forging

    Kaayaan organisasi ngeunaan pamalsuan roda saatos ngajalin

    Forging of velg kabayang utamina ngalaman pemanasan, deformasi sareng prosés pendinginan. Palsu roda nunjukkeun kaayaan organisasi anu béda kusabab komposisi matéri sareng ukuran palapis roda. Dina kasimpulan, utamina aya dua hal ieu. 1. Status organisasi lar ...
    Maca deui