Kabayang Ringan Aluminium Ringan, Roda Ringan, Roda Aliminum Ringan


Detil Produk

Tanda Produk

barang 2 buah
Tempat Asalna Cina
NINGBO
Ngaran mérek HANVOS QIEE
PCD 100 ~ 150mm
Liang 5
ET -9 ~ 79mm
Garansi 3 taun sahenteuna
Bahan ALLOY
Sértipikasi TS16494
Bahan Aluminium 6061 T6
Ukuranna 19 ~ 24 inci
Warna Cét. Brush / Polandia / Chrome

Salaku komponén pangpentingna dina kabayang, hub roda mangrupikeun salah sahiji simbol anu paling penting pikeun ngukur kualitas sareng tingkat kelas tina sadaya mobil.

Pikeun hub roda mobil paduan kami, aranjeunna ngagaduhan ciri sistem manajemen téknologi canggih sareng alat pamariksaan sareng tés, anu tiasa ngawujudkeun produksi ageung, industri sareng skala ageung.

Kaamanan

Hub roda mobil alloy hwith intensitas tinggi, résistansi résistansi kacapean tahan anu hadé kuat, kualitas cahaya ngirangan énergi antar, ngirangan torsi drive, speed fater, marake gancang, kagumantungan suhu luhur nyaéta low dissipation panas anu saé, kinerja, manjangkeun umur jasa ban .

Sreg

Bahan alloy damping anu alus nyerep shock, samping noise pangirangan, ningkatkeun kanyamanan mobil.

Operasi
Mangga parios modél kieu ngeunaan hub roda alloy kami. Éta mangrupikeun bagian tina hub roda alloy kami, Ogé kami tiasa nyayogikeun anjeun gosok roda sakumaha ukuranana sareng perawatan permukaan anjeun.
Urang tiasa ngalakukeun éta ku kapang atanapi ku CNC maching. Ogé tiasa nyayogikeun jasa CAD pikeun anjeun.
Upami anjeun resep kana roda roda alloy kami, mangga dihubungi kami pikeun detil na.
Produk kami nutupan beus / treuk ngajalin roda aluminium, mobil penumpang roda palsu aluminium ogé roda aluminium palsu motor.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami