Roda palsu Dijalin Roda Paduan


Detil Produk

Tanda Produk

Perlakuan permukaan Polesan, Lukisan
Chroming, Brushing,
Tekstur, Sandblasting
Palapis UV
Bahan Aluminium
Naon anu urang tiasa laksanakeun? Machining CNC
Tés radial sareng bending
Naha milih urang? Tim ngarancang propésional tiasa ngadamel desain anu sampurna
Waktos pangiriman gancang.
Harga pabrik & kualitas alus teuing.

Kauntungan urang

1. Spésialisasi dina pabrikan roda alloy mobil sareng jual kanggo 20 taun.
2: Nyayogikeun puluhan rébu gambar pangaruh roda alloy mobil pikeun dilakukeun pamasaran pikeun anjeun.
3: Kapal kalayan harga murah, sekrup kualitas luhur, klep, cincin tengah babarengan pikeun nyingkahan kasulitan milarian aksésoris. Upami quatity order ageung, aksésorisna tiasa gratis.
4. OEM ditampi, tiasa didamel sesuai sareng sarat detil anjeun.
5: Harga lumrah numutkeun kualitas sareng kuantitas.
6: Aliran ngabentuk kabayang mangrupikeun produk utama kami, harga murah, kualitas luhur sareng multi-gaya. beurat Ringan khusus, 18 inci ngan ukur 8,5kg… ngahémat énergi.
7: waktos produksi pondok pikeun bulks.
8: Peralatan canggih, prosés pembuatan anu tinggi, sistem Kontrol kualitas anu ketat sareng lulus sertifikasi ISO.

Pamayaran & pangiriman

Ngeunaan Pamayaran & Pengiriman
Deposit T / T 30% sareng kasaimbangan ngalawan salinan B / L.
Pengiriman barang handap & Pangiriman Gancang
Kami milih pangiriman anu pangsaéna aya (ku DHL / UPS / FedEx / jsb ku hawa atanapi laut) Kami bakal nyayogikeun anjeun rinci detil pas kami angkat barang.

Profil Perusahaan

Ningbo Hanvos Qiee Auto Parts Corporation ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu sampurna sareng panalitén produk anu kuat sareng kamampuan ngembangkeun. Perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 300 jinis roda, komitmen pikeun pamekaran janten perusahaan manufaktur profesional anu ngagaduhan variétas roda mobil aluminium mobil panumpang industri di Cina. Roda urang diékspor ka Amérika Serikat, Kanada, Rusia, Italia, Afrika Kidul, Australia sareng sanésna langkung ti 10 nagara sareng urang tetep hubungan koperasi stabil jangka panjang sareng ratusan konsumén.

Perusahaan nyetél pabrik roda alloy aluminium palsu sareng produksi sareng integrasi produksi. Parusahaan gaduh sababaraha produksi canggih sareng alat-alat pangolahan sareng alat uji; urang gaduh dua garis lukisan, sapuluh sét alat-alat mesin. Ukuran maksimum roda alloy aluminium nyaéta 24 inci, ukuran minimum 14 inci, sareng kaluaran bulanan nyaéta 50000. Kami gaduh langkung ti 300 pagawé, langkung ti 50 tanaga profesional sareng téknis, kalayan kamampuan pangwangunan sareng produksi anu kuat.

Hanvos Qiee Auto Parts Corporation perenahna di wétaneun zona pangembangan ékonomi Binhai, legana 150 hektar. Standar pangwangunan pabrik dumasar kana standar OE, mangrupikeun séri fasilitas anu disayogikeun di jero, kalebet daérah pangiriman anu distandardisasi, 147 kamar tamu, rohangan konperénsi ageung, daérah rekreasi pagawé sareng sajabina. Roda Hanvos Qiee Auto Parts Corporation ngaliwat séri tés industri sareng kontrol prosedur profesional ti panggung desain kana produk anu diproduksi, pikeun mastikeun unggal roda ngalirkeun pamariksaan kualitas sahingga tiasa dijual. Produk palsu sareng casting kami ngagaduhan téknologi dewasa pikeun ngalukis, kromatografi, lapisan éléktroforetik, electroplating sareng sajabina; narékahan pikeun ngajantenkeun unggal roda janten sampurna.

Hanvos Qiee Auto Parts Corporation merhatoskeun unggal detail, kalayan layanan pra-penjualan anu propésional sareng layanan palanggan anu kuat.

singleimg (4)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami