Roda palsu / Roda Palsu


Detil Produk

Tanda Produk

Kauntungan urang

1. Urang gaduh langkung ti 20 taun insinyur anu berpengalaman anu tiasa ngadamel desain 3D sareng 2D ogé ditambah Tés
simulasi dina komputer pikeun mastikeun roda tiasa lulus tés sateuacan kapang kabuka
2. Urang gaduh langkung ti 10 taun tim QC anu aranjeunna bakal ngalakukeun sampling artikel munggaran sareng uji cerification.
tinjauan produksi sareng evaluasi "dina prosés" kadali kualitas 、 Perbaikan Program Kontinyu
3. Kami gaduh tim jasa langkung ti 8 taun yén aranjeunna bakal nuturkeun produksi pesenan pikeun mastikeun pangiriman anu gancang.
bales gancang ka konsumén ku patarosan. nyayogikeun laporan status produksi order pikeun pelanggan unggal minggu.

Émbaran parusahaan

Kami nyayogikeun nyalira dina ngadistribusikaeun roda kualitas luhur di pasar ayeuna sareng masihan jasa pangsaéna ka konsumén.
Produk kami dijamin cocog sareng standar
Kaamanan - Roda AIl minuhan atanapi ngaleuwihan sadaya tés kaamanan anu diperlukeun sareng standar intemasional.
. Fitment - Sadaya spésifikasi sapertos pola baud, lébar, boléd tengah sareng offset cocog pisan.
. Kualitas - Pabrikan kami parantos kualitas diverifikasi ku IS09001, TS16949 sareng parantos mecenghul salaku salah sahiji pabrik ngarah roda alloy aluminium anu ngalayanan industri roda ayeuna.

Naha Pilih Kami?

RENCANA PRÉKTISI LENGKAP, PENGEMBANGAN OPPO JEUNG SOKONGAN WAKTU SABASA
Nyukcruk Kwalitas Salila PROSES PRODUKSI
100% QC CHECK BASE DI PUNING STANDAR KUALITAS Sateuacanna Pangiriman

FAQ

Q1. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.
Kanggo urutan produksi: umumna, peryogi 30 dugi 45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun.

Q2. Dupi abdi mésér hiji set roda pikeun mobil kuring atanapi dijual deui?
A: Urang tiasa ngajual hiji set roda ka anjeun salami urang gaduh saham. Plls ngirim pesen nganggo modél, ukuran, PCD, bérés, sareng upami anjeun ngagaduhan
forwarder sorangan pikeun ngabantosan anjeun ngirimkeun roda.

Q3. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya sampel sareng biaya kurir.
Caritakeun conto anu anjeun pikaresep sareng kami bakal parios saham kami.

Q4. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, urang gaduh 3 kali uji 100% sateuacan pangiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami