Roda Aluminium palsu pikeun Mobil Komérsial


Detil Produk

Tanda Produk

Ngaran barang Hub roda pamutahiran modél anyar pikeun Audi
A3 A4 A6 Q5 Q7 RS
Bahan ALLOY
Warna Pérak, Hideung, Matt Hideung, Hideung / Mesin raray atanapi biwir, Hyper pérak, Hyper Hideung, Sputtering, Chrome atanapi anu sanésna
Modél Mobil Pikeun Audi
Eusi Paket 1 PCS / karton
Tempat Asalna Ningbo, Cina (daratan)
OEM & ODM wilujeng sumping
MOQ 25 Sét
Waktos pangiriman 3-7 dinten kanggo sampel, 30-45 dinten kanggo mesen
Pamayaran TT

NAHA MILIH KAMI?

PROMPT BALIK
Tim konsultan profesional nyayogikeun jasa Q&A online. Kami parantos ngitung langkung ti 10.000 palanggan kalayan kamungkinan balesan dina 30 menit nyaéta 99,7%.

DeliciousY dipercaya
henteu resep pikeun palanggan nampi barang sapertos anu diarepkeun, tapi ogé pikeun reputasi urang. kami bakal ngalakukeun anu pangsaéna pikeun mastikeun pangiriman anu stabil sareng rellable sareng nyiptakeun prosés kerjasama anu tiasa dikontrol,

PENGALAMAN GLOBAL KAYA
Tim kami parantos kalibet dina perdagangan global salami 8 taun sareng ngagaduhan kabeungharan pangalaman dina logistik global, transportasi sareng perdagangan, sareng tiasa nyayogikeun palanggan sareng pangrojong perdagangan sareng bantosan.

INSPEKSI KUALITAS KETAT
Kami gaduh inspektur kualitas khusus anu tanggel waler pikeun unggal produk pabrik pikeun mastikeun yén produk anu dikirimkeun ka palanggan minuhan sarat kualitas sareng spésifikasi.

Jasa Urang

Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi peryogi bantosan ti kami, punten kersa ngahubungi kami dina trademanager.
Kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun ngabales pamundut anjeun dina 24 jam; sababaraha reureuh bisa disababkeun nalika akhir minggu atanapi liburan.

FAQ

Kumaha carana urang ngajamin kualitas?
Salawasna sampel sateuacan produksi sateuacan produksi masal;
Salawasna pamariksaan pamungkas sateuacan kiriman;

Naha anjeun kedah mésér ti kami sanés ti supplier anu sanés?
Kami spesialis pangsaéna dina sadaya mésér bagian mobil. Kami ngagaduhan hubungan anu pangsaéna sareng sadaya pabrik bagian mobil. Sareng kami gaduh tawaran anu pangsaéna pikeun sadaya bagian mobil.

Ngeunaan Ngabalikeun duit
Kami henteu nampi balikna produk dumasarkeun teu minuhan kahoyong pribadi kalebet, henteu diwatesan ku, sora knalpot, geter, bahan sareng warna. Barang naon waé anu parantos dipasang sareng dianggo moal kénging deui dipulangkeun dina kaayaan naon waé.
Biaya pengiriman bakal janten tanggung jawab anu mésér sareng ngalakukeun pak kalayan ati-ati; kami henteu tiasa nampi produk anu rusak nalika prosés pengiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami