Palsu Roda Paduan palsu


Detil Produk

Tanda Produk

barang nilai
Tempat Asalna Cina
Ngaran Produk Rims kabayang
PCD 100 ~ 150
Diameter 19-22 inci
Bahan Paduan
ET -9 ~ 78mm
Lebar 8.0 ~ 12.5
Ngadamel Mobil Naon waé
Pakét Karton
Kualitas Kualitas luhur
Warna Disaluyukeun
Téknologi Ditempa
Ukuranna 19/20/21/22 inci
Kualitas Roda Paduan Kinerja Tinggi
Pakét Kotak karton
MOQ 4 buah
Bahan T6061-T6
Liang 5
Garansi 5 TAUN
Gaya Desgin modéren
Sértipikat DOT / ISO TS16949
PCD 100 ~ 150
Lebar 8.0 ~ 12.5
Warna Ngarobih Warna
ET -9 ~ 78mm

Tuturkeun Adat

Ngadamel sakumpulan lebak roda anu dirobih nyalira Kacatet roda anu dirobih pisan, khusus pikeun mobil anjeun. Parabot parameter kakuatan roda tiasa disaluyukeun numutkeun data mobil anjeun. Anjeun tiasa ogé milih warna beban kabayang sareng téknologi permukaan saluyu sareng karesep anjeun, Janten mobil anjeun langkung dipersonalisasi.

Kasalametan ngalangkungan inovasi mangrupikeun jangji urang masing-masing.
1. OEM / ODM Manufaktur
2. Pesenan sampel
3. Kustomisasi / kapang bubuka, sareng serelek jasa pengiriman barang sayogi
4. Kami bakal ngawalon anjeun pikeun panilitian anjeun dina 12 jam.
5. Saatos pengiriman, kami bakal ngalacak inpormasi pengiriman barang pikeun anjeun unggal dua dinten dugi ka nampi produk. Nalika anjeun kéngingkeun barang, punten nyobian sareng masihan kami tanggapan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, mangga ngahubungan kami sareng kami bakal masihan anjeun solusi.

Kawijakan jaminan

Garansi ngan ukur pikeun anu asli mésér sareng buktos pamésér sareng pikeun kendaraan aslina anu dipasang produkna. Garansi na henteu tiasa ditransfer sareng sah 12 bulan ti tanggal dipasang. Sadaya biaya pengiriman sareng biaya tugas pakait sareng jaminan ieu mangrupikeun tanggung jawab palanggan.

Saatos nampi produk, éta tanggung jawab pribadi anu mésér pikeun nalungtik kaayaan bagian-bagian sateuacan dipasang. Upami aya bagian anu ngabuktoskeun cacat bahan sareng / atanapi padamelan, anu mésér kedah ngadokumentasikeun cacad, ngahubungi kami langsung sareng balikkeun produk dina 30 dinten. Kami bakal ngagentos sadaya barang anu rusak sacara gratis, tapi biaya transportasi anu ditanggung bakal dibebankeun ku pamésér nyalira.

Garansi bakal dianggap batal upami karusakan kana produk éta disababkeun ku pamasangan anu salah sareng / atanapi panggunaan anu teu leres, kalebet, tapi henteu diwatesan ku: jalan luar, balap, robahan anu teu sah pikeun produk, kurang jaga, ngarusak dampak sareng karusakan anu sanés. disababkeun ku ngagunakeun produk anu sanés anu dituju ku pabrik. Kami moal tanggel waler pikeun unggal dintenna karusakan maké-sareng-luh anu lumangsung dina kaayaan nyetir normal; kalebet, henteu diwatesan ku: karuksakan buatan manusa atanapi alami ka permukaan luar, buruk internal, perubahan warna, karat sareng korosi. Pakéan-na-lawon teu tiasa dihindari; kami nyarankeun pamariksaan rutin sareng perawatan pikeun manjangkeun umur hirup produk sareng ngajaga performasina.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami