Forged 5 Spoke Concave Alloy Wheels


Detil Produk

Tanda Produk

kauntungan

Bahan baku kualitas
Roda kami didamel tina bahan paduan aluminium kualitas pangsaéna di pasar, kalayan gravitasi khusus anu leutik sareng résis korosi anu saé. Kualitas ningkat tina
sumber na dikawal sapanjang prosés.

Kaamanan tinggi
Éta cekelan anu kuat, ngirangan kacenderungan awak nalika tos-ngirangan, ngirangan slip sareng drift, ngagaduhan performa operasi anu saé, ngerem stabil sareng operasi fleksibel.

Kakuatan luhur
Precision tinggi, kakuatan tinggi, dissipation panas kuat, ningkatkeun kahirupan jasa, kateguhan sareng dura-bility, sareng ngahémat konsumsi bahan bakar.

Stylish tur geulis
Roda kami tahan korosi, ngagurilap, sareng bentukna indah, anu langkung cocog pikeun tampilan mobil sacara umum.

naha milih urang

HARGA NIKTAK JEUNG ANU SAHABAT
Kami gaduh lini produksi owm kami, pikeun ngirangan harga minimal

MANUFACTURER KHUSUS
Spésialisasi dina ngical sareng ngajual roda kualitas luhur, pilih kami kami tiasa nawiskeun anjeun roda anu pangsaéna

MANUFACTURER KHUSUS
Spésialisasi dina ngical sareng ngajual roda kualitas luhur, pilih kami kami tiasa nawiskeun anjeun roda anu pangsaéna

PANGALAMAN 20 TAUN
Kalayan pangalaman taun di jalur, kami siap nyayogikeun produk sevice anu paling saé sareng kualitas luhur dina waktos pangiriman

TIM PROFESIONAL
Téknik propésional sareng tim téknis kami gaduh élmu anu jembar dina industri manufaktur roda

FAQ

Kumaha carana mastikeun kapentingan konsumén?
Kami gaduh kawijakan jaminan 360 derajat:
1. Saatos nyatujuan sampel, sateuacan nempatkeun pesenan sareng mayar setoran, anjeun wilujeng sumping ka pabrik urang, kami yakin yén anjeun bakal bagja pisan.
2. Sateuacan pangiriman, kami ngadukung susunan pelanggan pihak katilu mariksa kualitas barang, upami aya kualitas, produksi bénten tina sampel anu disatujuan, kami bakal tanggung jawab pinuh.
3. Upami urang henteu ngintunkeun barang dina waktosna, urang bakal mayar kanggo karugian anjeun.
4. Kami piara unggal palanggan, unggal palanggan tiasa ngaraosan jasa nyayogikeun urang iraha waé.
5. Kami ngajamin yén dina desain awal, tés radial sareng bending bakal dilaksanakeun dina sampel pikeun minuhan standar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami