Wisata Pabrik

PROSES PRODUKSI

Garis penempaan calakan

PROCESS OF PRODUCTION (1)

Jalur ngabentuk aliran calakan

PROCESS-OF-PRODUCTION-(2)

Garis CNC calakan

PROCESS-OF-PRODUCTION-(3)

Garis sawing calakan

PROCESS-OF-PRODUCTION-(2)

Baris perlakuan panas calakan

PROCESS-OF-PRODUCTION-(2)

Garis beberesih calakan

Intelligent-cleaning-line

Unggal kabayang ngalirkeun garis pamutihan deteksi cacad otomatis anu mastikeun roda moal diudar janten konéng, ngoksidasi sareng hérang.

PANALUNGTIKAN PRODUK JEUNG PENGEMBANGAN

P&P (Analisis Unsur Terbatas)

PRODUCT RESEARCH (2)

P&P (Analisis Aliran Palsuan tina Forging)

PRODUCT RESEARCH (1)

R&D Produk Husus séjén

Beurat beurat

DEVELOPMENT (1)

Beungbeurat tugas tengah

DEVELOPMENT (2)

Bukti ngabeledug disetél pikeun ban

DEVELOPMENT (4)

Dua buah specialwheel

DEVELOPMENT (3)

Wisata Pabrik

Mesin tempa rotasi 10000T

10000T Rotay forging machine

CNC

CNC

Panas Trastment

Heat Trastment

Motong Bahan Baku

Raw Material Cutting