Roda Steel palsu anu Disaluyukeun sareng Mesin Precision


Detil Produk

Tanda Produk

Naha Anjeun Kedah Dipalsuan
Kabayang Daripada Roda Cor?
Roda ngajalin kirang porous tibatan roda cor kusabab prosés ngajalin. Prosés penempaan ngajantenkeun roda ieu langkung kuat, langkung awét sareng langkung tahan ka korosi sareng oksidasi. Salaku tambahan, integritas strukturna roda henteu dikompromikeun. Roda ngajalin condong gaduh kinerja kendaraan anu langkung ageung sareng efisiensi bahan bakar anu ditingkatkeun.

Kauntungannana

Pikeun Matak Paduan
Roda palsu palsu nawiskeun sababaraha kaunggulan dibandingkeun sareng alternatip cast cast. Ieu kalebet: Efisiensi bahan bakar anu langkung saé (ku dugi ka tujuh puluh persen); Ngurangan émisi CO2; kaamanan lmproved; umur panjang pikeun komponén gantung sareng rem; Teu kakantun numpak langkung nyaman.

Korek api
Roda palsu kira-kira 20 persén langkung énténg langkung ringan tibatan paduan cor, sareng dua kali langkung ringan tibatan waja dina beuratna, dibarengan ciri nyerep geter anu teu tiasa dibandingna langkung luhur.
Roda palsu ultra-lampu menonjol salaku kategori misah ngalambangkeun produk otomotif kelas terbaik. Ieu kalolobaanana dianggo ku propésional dina séting kompetisi motor balap kelas luhur. Ieu ogé dipilih ku peminat mobil sadunya berkat réduksi beurat anu penting sareng manpaat penting sanésna.

Langkung kuat
Roda anu dihasilkeun ku téknologi penempaan bentuk bersih nyata kuat pisan, awét sareng, ku sabab kitu, aman kusabab tingkat deformasi logam (comprstinb) sareng cacat efsvricolfasting tingkat luhur, sapertos rongga sareng retakan. Ieu kahontal kalayan serat anu leres
struktur paduan kelas aerospace via tilu. diménsi ditutup-maot
prosés penempaan panas dina pers hidrolik 10.000-15.000 ton kakuatan sareng sasarengan sareng perlakuan panas khusus. Upami ngalaman dampak anu ngadadak, roda anu ditempa henteu rengat sareng tiasa dibebenah upami diperyogikeun.

Panjang umur
Kumisan ti janten anu katilu langkung énténg ti aluminium, kabayang ngajalin ngagaduhan nilai panas spésipikasi tinggi; 23 kali langkung luhur tibatan waja. Kukituna, ciri bahan intrinsik mastikeun kabebaran panas langkung gancang tina roda sareng sistem marake, sahingga manjangkeun umur rem sareng bantalan rem. Salaku tambahan, aranjeunna ngagambarkeun faktor kaamanan anu penting. Roda palsu ogé ngagaduhan faktor damping anu éksponénsial langkung saé pikeun nyerep épisién geter, guncangan, tabrakan sareng noise
sahingga hasilna naek sacara signifikan langkung nyaman pikeun supir sareng panumpang sareng ngalestarikeun sistem gantung pikeun jasa anu langkung lami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami