Roda Kustomisasi Mobil 16-22 Inci Rims Mobil Dijalin Roda Paduan pikeun Mobil


Detil Produk

Tanda Produk

Parameter Produk: Numutkeun kana modél konfigurasi
Prosés Produksi: Palsu
Bahan : Aluminium

UKURAN (INCH)

Jembar

Liang

PCD (MM)

OFFSET (MM)

Bérés

19

8.0 ~ 11

5

100 ~ 150

-9 ~ 52

Cét. Brush / Polandia / Chrome

20

8.0 ~ 12.5

5

100 ~ 150

-3 ~ 68

Cét. Brush / Polandia / Chrome

21

8,5 ~ 12

5

100 ~ 150

-3 ~ 66

Cét. Brush / Polandia / Chrome

22

9.0 ~ 12

5

100 ~ 139.7

-8 ~ 78

Cét. Brush / Polandia / Chrome

kaunggulan utama:

(1) Bahan roda: 6061
(2) pangiriman gancang: 1 minggu kanggo roda saham atanapi 30-45 dinten kanggo urutan produksi
(3) kamampuan kuat pamekaran cetakan roda alloy anyar
(4) metode pembayaran kauntungan aman: deposit TT 30%, kasaimbangan ngalawan salinan B / L.

Spésifikasi

1. Dukung ka USA, Eropa, sareng Austrilia, daérah sanés dunya.
2. Paduan permukaan mobil alur bérés: Hideung, Abu, Perak, Bodas, Polandia sareng sajabana.
3. MOQ: 60 lembar
4. Palabuhan pangiriman: Ningbo

Naha Pilih Kami?
1, Palayanan: Sadaya-dina-hiji-jasa, OEM / ODM
2, Waktos Pangiriman: 30-45 dinten saatos mayar
3, Lukisan: pangalaman 20 taun
4, Kamampuh Produksi: 6000 pcs / bulan
5, Harga: Pabrik Penjualan Langsung, Konsési Harga
6, Pabrik: Di Ningbo, genah ékspor
7, Garansi: 5 taun

FAQ

Q1. Naon paket ékspor anjeun?
A: Paket biasa nyaéta kotak coklat nétral sareng karton standar ékspor. Bungkusan khusus anu sanés disawalakeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% ngalawan salinan B / L.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: FOB.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 30-45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Bakal peryogi waktos anu langkung lami upami aya anu istimewa
sarat pikeun permukaan kabayang.

P5. Naon waktos gambar anjeun?
A: Kanggo roda palsu, kami bakal nyayogikeun gambar pikeun konsumén saleresna dina 1 dinten pikeun mastikeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami