Taros Kami

Ningbo Hanvos Qiee Auto Parts Co., Ltd.

Alamat

NO.288 JALAN LINGXU DUA, ZON PEMBANGUNAN EKONOMI CIDONG BINHAI, CIXI, KOTA NINGBO, PROVINSI ZHEJIAG, CINA

Telepon

0574-56122820

0574-56122847

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami