Aluminium Forged Car Alloy Wheel pikeun Aftermarket


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran Roda Paduan Mobil
Ngaran Produk Kabayang alloy, Aluminium Rim, Alloy Rim
Sifat Perusahaan HANVOS QIEE
roda Diaméterna Ti 19 inci dugi ka 22 inci
Rengse / Lukisan Cét. Brush / Polandia / Chrome
Kategori Sadaya jinis roda alloy
Tempat Asalna Ningbo, Cina (Daratan)
Sertipikat TS16494
Kapasitas Desain 3.000.000 pcs sataun
MOQ 100 lembar
Garantee kualitas 3 taun sahenteuna

jasa kami

1. Bales panilitian anjeun dina 24 jam.
2. Desain khusus aya.
3. Solusi ekslusif sareng unik tiasa disayogikeun ka konsumén urang
ku insinyur sareng staff kami anu terlatih sareng propésional.

Tentang Kami

Sayogi ku roda alloy tina sadayana bérés (Chrome, hideung, mesin sareng pinuh digosok) kalayan rupa-rupa ukuran pikeun nyumponan sarat sadaya konsumén. Asesoris roda otomatis, kalebet kacang roda & baut, konci roda, klep, spacer, adaptor, hub cingcin jeung sajabana.
Langkung ti 20 taun pangalaman dina ngahasilkeun roda aluminium. Produk kelas munggaran, kualitas alus teuing, jasa pangsaéna, harga kalapa sareng waktos pangiriman anu gancang.

Naha Pilih Kami
Alat-alat canggih sareng tim anu saé
Prosés manufaktur kacida terampil
Sistem Kontrol kualitas anu ketat
Tiasa dilakukeun numutkeun sarat konsumén masing-masing

FAQ

Q1. Naon paket ékspor anjeun?
A: Paket biasa nyaéta kotak coklat nétral sareng karton standar ékspor. Bungkusan khusus anu sanés disawalakeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% ngalawan salinan b / l.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: FOB.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak 30-45 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Bakal peryogi waktos anu langkung lami upami aya sarat khusus pikeun permukaan roda.

P5. Naon waktos gambar anjeun?
A: Kanggo roda palsu, kami bakal nyayogikeun gambar pikeun konsumén saleresna dina 1 dinten pikeun mastikeun.

Q6. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh uji 100% sateuacan pangiriman


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami