Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Tentang Kami

Ningbo Hanvos Qiee Auto Parts Corporation ngagaduhan sistem manajemen kualitas anu sampurna sareng panalitén produk anu kuat sareng kamampuan ngembangkeun.

Perusahaan ayeuna gaduh langkung ti 300 jinis roda, komitmen pikeun pamekaran janten perusahaan manufaktur profesional anu ngagaduhan variétas roda mobil aluminium mobil panumpang industri di Cina.

Roda urang diékspor ka Amérika Serikat, Kanada, Rusia, Italia, Afrika Kidul, Australia sareng sanésna langkung ti 10 nagara sareng urang tetep hubungan koperasi stabil jangka panjang sareng ratusan konsumén.

exporting-countries

Produk Kami

Hanvos Qiee Auto Parts Corporation perenahna di wétaneun zona pangembangan ékonomi Binhai, legana 150 hektar. Standar pangwangunan pabrik dumasar kana standar OE, mangrupikeun séri fasilitas anu disayogikeun di jero, kalebet daérah pangiriman anu distandardisasi, 147 kamar tamu, rohangan konperénsi ageung, daérah rekreasi pagawé sareng sajabina. Roda Hanvos Qiee Auto Parts Corporation ngaliwat séri tés industri sareng kontrol prosedur profesional ti panggung desain kana produk anu diproduksi, pikeun mastikeun unggal roda ngalirkeun pamariksaan kualitas sahingga tiasa dijual. Produk palsu sareng casting kami ngagaduhan téknologi dewasa pikeun ngalukis, kromatografi, lapisan éléktroforetik, electroplating sareng sajabina; narékahan pikeun ngajantenkeun unggal roda janten sampurna.

singleimg (1)

Pabrik kami

Kaahlian Sarwa Kami & Kreativitas

Perusahaan nyetél pabrik roda alloy aluminium palsu sareng produksi sareng integrasi produksi. Parusahaan gaduh sababaraha produksi canggih sareng alat-alat pangolahan sareng alat uji; urang gaduh dua garis lukisan, sapuluh sét alat-alat mesin. Ukuran maksimum roda alloy aluminium nyaéta 24 inci, ukuran minimum 14 inci, sareng kaluaran bulanan nyaéta 50000. Kami gaduh langkung ti 300 pagawé, langkung ti 50 tanaga profesional sareng téknis, kalayan kamampuan pangwangunan sareng produksi anu kuat.

+
Pangalaman Produksi
+
Bakat alus pisan
+
Ragam Roda
kaluaran bulanan

PELANGGAN URANG

OUR CUSTOMERS

Hanvos Qiee Auto Parts Corporation merhatoskeun unggal detail, kalayan layanan pra-penjualan anu propésional sareng layanan palanggan anu kuat.