Wilujeng sumping di perusahaan urang

Detil

  • Forged 5 Spoke Concave Alloy Wheels

    Forged 5 Spoke Concave Alloy Wheels

    Pedaran pondok:

    kaunggulan Bahan baku kualitas Roda kami didamel tina bahan paduan aluminium kualitas pangsaéna di pasar, kalayan gravitasi khusus anu alit sareng résis korosi anu saé. Kualitasna ditingkatkeun tina sumberna sareng dikawal sapanjang prosés. Kaamanan tinggi Éta cekelan anu kuat, ngirangan kacenderungan awak nalika tos-ngirangan, ngirangan slip sareng drift, ngagaduhan kinerja operasi anu saé, pengereman anu stabil sareng operasional anu fleksibel. Kakuatan luhur presisi tinggi, kakuatan tinggi, panas panas anu kuat ...

  • Customization Wheels Car 16-22 Inch Rims Car Forged Alloy Wheel for Car

    Ngepaskeun Roda Mobil 16-22 Inci Rims Mobil Fo ...

    Pedaran pondok:

    Parameter Produk: Numutkeun kana modél konfigurasi Proses Produksi: Bahan Palsu : Aluminium SIZE (INCH) Lebar PCD (MM) OFFSET (MM) Bérés 19 8.0 ~ 11 5 100 ~ 150 -9 ~ 52 Cat. Brus / Polandia / Chrome 20 8.0 ~ 12.5 5 100 ~ 150 -3 ~ 68 Cat. Brush / Polandia / Chrome 21 8.5 ~ 12 5 100 ~ 150 -3 ~ 66 Cat. Brush / Polandia / Chrome 22 9.0 ~ 12 5 100 ~ 139.7 -8 ~ 78 Cat .Brush / Polandia / Chrome kaunggulan utama: (1) Bahan roda: 6061 (2) pangiriman gancang: 1 minggu ...

Produk unggulan

TENTANG KAMI

Pabrik kami utamina ngahasilkeun roda aluminium palsu palsu sareng bagian anu kakuatanna ageung dianggo dina kendaraan passanger sareng treuk tugas beurat, palatih, semi-trailer, kendaraan angkutan barang bahaya, tank, pesawat udara.

Kami supplier langkung ti 30 pabrik mobil ageung sareng sedeng di darat sareng luar negeri, sapertos FAW (Jiefang), DFAC (Dongfeng), FOTON DAIMLER, SAIC-IVECO HONGYAN, Sinotruk, XCMG, Sany, BYD, Yinlong, Yutong, Kinglong, Zhongtong sareng CIMC. Kami mastikeun yén produk kami nyumponan sadayana standar internasional.